Activiteiten agenda

 

rodedraakcursus_klE-cursus Draak Wavespell – meer info

Rode Draak is de Oermoeder zoals we die wensen.
Maar die er zo vaak niet was.
Dit kan diepe wonden achterlaten.
Wonden die we al bedekt hebben, maar die je een voortdurend gevoel van onveiligheid en onzekerheid geven.

Herken je dat, dat je je diep niet geliefd voelt? Niet gekoesterd?
Zoek je steeds bevestiging bij anderen?
Heb je voortdurend het gevoel van gemis?
Dan zal dit Rode Draak Wavespel je veel brengen.


Joure, Friesland

Dagworkshop 26 november
Maya astrologie voor de Nieuwe Tijd

De Maya Kalender is gebaseerd op de beweging van de Aarde om de Zon, maar ook op de beweging van de Maan, én op de beweging van de Sterren. Deze kalender loopt synchroon met de bron zelf. Ik hoor vaak van mensen dat hun leven werkelijk in een andere, magische stroom terecht kwam vanaf de eerste kennismaking met de Mayakalender. En die stroom noemen we nu ‘de natuurlijke tijd’. En in die stroom zijn we allemaal met elkaar verbonden en bestaat er geen toeval meer, en geen onderscheid tussen ‘hier’ en ‘daar’ en tussen ‘jij’ en ‘ik’. ‘In lak’ech’ zeggen de Maya’s dan ook, dat betekent ‘ik ben een andere jij’. We zijn allemaal verbonden.

We weten allemaal dat het niet goed gaat met Moeder Aarde. Wij zijn haar gaan zien als gebruiksvoorwerp, in plaats van als een levend organisme. We ontkennen dat we allen verbonden zijn en we weigeren te zien dat als we de Aarde vervuilen, dat we ook ons eigen leefmilieu vervuilen. Het  genezen van de Aarde begint met het weer in balans brengen van de Tijd. Door Tijd niet meer te zien als iets wat los van ons staat, iets dat meetbaar is en mechanisch. De natuurlijke tijd is de 13:20 tijd; tijd gebaseerd op de 13 Tonen en 20 Zonnezegels.

Aanmelden via: www.in-zicht.nl13 Manen Kalender
Ik geef workshops en lezingen op uitnodiging op diverse plaatsen in het land. Heb je een groepje geïnteresseerden? Of wil je dat ik bij een spiritueel centrum een workshop geef? Neem contact met me op.

3 reacties op Activiteiten agenda

 1. Mireille van den Broek schreef:

  Hoi Nicole,

  wanneer komt de nieuwe agenda uit? het is namelijk een heel speciale want mijn (in vorig jaar op 8 november geboren) dochter is een 11storm!

  groetjes,
  Mirei
  12krijger

 2. Gabriëlla schreef:

  Ik wilde je het je ook vragen de nieuwe agenda wanneer ?….omdat er vele nieuwe mensen zijn die er mee willen werken …
  .en heb je eventueel een adres in België waar ik ze kan krijgen ….anders wil ik je vertegenwoordiger ( hihihihi ) hier wel worden …..

  lichtgroetjes Gabriëlla gele zon

 3. Sandra schreef:

  Beste Nicole,

  Wij zouden graag naar de cursusmap op 26 november komen , Maya Astrologie voor de Nieuwe Tijd. Wat zijn de kosten voor deze dag en hoe kunnen wij ons opgeven als we dat dan zouden willen?

  Met vr gr
  Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *