Wie jarig is trakteert..

Ik heb zo veel te vieren

 1. Een eigen workshopruimte

  Ik ben heel blij dat ik kan zeggen dat ik een eigen workshopruimte heb!  
  Kijk hoe mooi?!  Voor Maya kalender workshops, Maya opstellingen , trance reizen, ceremonies, sjamanisme, ceremonie songs, zingen in je moerstaal, rainmaker maken, Nederlandse godinnendagen, een jaartraining inheemse wijsheid, krachtplaatsen, hunebedden en meer… met het Panbos op loopafstand. Ik heb er zin in!
  Het is in Zeist en met de bus vanuit Utrecht ben ik er in een kwartiertje. (bus 73 Zeist centrum, uitstappen bij de Nepveulaan, Johan van Oldebarneveltlaan 62, rechtsaf na halte – of gratis parkeren)


  Eén dezer dagen staat de planning op deze website voor meer workshops.

 2. Het 3de 13 Manen Werkboek is klaar – een geheel herziene versie met veel nieuwe teksten en uitleg, met veel meer voorbeelden van hoe je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan met de Maya horoscoop. Ook de boekpresentatie zal in mijn ruimte plaatsvinden waar je het boek kunt kopen en laten signeren.

 3. In dit Geel Zaad Wavespell word ik 52.
  Op 18 oktober ben ik geboren en nu voor het eerst sinds mijn geboorte valt mijn verjaardag op mijn geboortezegel. Na 52 jaar heb je alle mogelijke combinaties van de 2 kalenders – de 365 dagen én de 260 daagse kalender doorlopen. Dan ben je een ‘ouderling’ – een elder – geworden en heb je alle energieën één keer doorlopen, je hebt alles meegemaakt en gezien. Je mag nu anderen raad geven.
  En dat wil ik vieren!

V

V

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.