Maya nieuwjaars feest en online viering

Vier met mij deze bijzondere dagen.
26 juli gaan we met elkaar live in de Roos in Amsterdam een ceremonie houden. Deze dag is in de 13 Manen kalender de eerste dag van het nieuwe jaar. Vier het nieuwe Maya jaar met mij: Nicole Zonderhuis in Centrum de Roos in Amsterdam.
Naast uitleg over het nieuwe jaar, kun je de nieuwe agenda kopen en andere 13:20 producten. We doen samen een meditatie en een ceremonie om je intentie voor het nieuwe jaar te zetten en dansen het nieuwe jaar in. Een goed begin is het halve werk; m.a.w. de tijd nemen om met je bewustzijn op dag 1, van de eerste maan je intentie te zetten doet wonderen!
Wees erbij, en bestel je ticket op https://hipsy.nl/shop/4401-maya-nieuwjaarsfeest 

Nieuwjaarsparty: 4 Maan jaar
26 juli van 19.30 – 21.30 uur
€ 15,-

Wereldoverbrugger Wavespell
Dit jaar start in de 13 daagse van de Witte Wereldoverbrugger energie. Dat geeft je de kans om los te laten wat je niet meer dient. Dat geeft ons allen de kans ‘los te laten’ en ruimte te maken voor het nieuwe, wat dat nieuwe ook moge zijn. Bevrijd je zelf en doe mee. Voor 49,95 krijg je 26 diepgaande teachings met geweldige mooie video’s en beeld. Ik hou van dit wavespell. Lees meer….


3 daagse viering online
Wil je weten waar het precies over gaat? En wil je ook weten hoe je het beste de overgang kan maken van het oude naar het nieuwe jaar, met de goede meditaties, mooi beeld, achtergronden, uitleg videos’ doe dan mee met de 3 -daagse online viering: Dag buiten de Tijd – 24,25,en 26 juli 2022.
Meld je aan voor deze feestelijke en rijke 3-daagse voor € 64 direct via mijn mijn cursusplatform of op dagbuitendetijd.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.