Over ons

Vanaf 2003 vormen Nicole E. Zonderhuis en Sylvia Carrilho Mayatzolkin*.

Wij waren beide zo enthousiast over de 13 Manen Kalender van José Argüelles dat wij besloten als vormgevers om dit materiaal beschikbaar te maken in het Nederlands.
We zijn begonnen met een agenda te maken waarin de dagenergie zou staan. Immers als je deze kalender gebruikt wil je daar toch ook mee plannen? Vanwege het copyright is Nicole in haar eigen woorden gaan schrijven waar het over gaat. Dit bleek voor veel mensen een goede weg in de materie te zijn. Het werd een succes (binnen de toch kleine groep die met de kalender bekend was).
Vanuit ons eigen enthousiasme, we zijn zelf namelijk de grootste gebruikers van onze  materiaal,  ontstonden er meer producten. De meeste vind je in de shop en andere die niet meer verkrijgbaar zijn vind je bij onze publicaties.
Als PAN Orange organiseerden we 13 Manen bijeenkomsten en natuurlijk de Dag buiten de Tijd.
Sinds najaar 2012 heeft Sylvia zich teruggetrokken als actieve bijdrager van Mayatzolkin omdat haar taak er naar haar idee op zit; de kalender is inmiddels bekend en de produkten zijn op de markt. Wel plaatst zij tijdingen op de site.

Praktisch
Veel doen we zelf;  tekst, tekeningen, opmaak, pr, website etc en de verzending van de spullen gaat allemaal gewoon met de hand. Soms duurt alles wat langer of gaat het niet zoals ‘ de klant’ wenst. We zijn maar mensen en doen ons best. En wat is tijd eigenlijk?

Netwerkers/lichtwerkers
Wij zijn altijd voor éénwording. We zijn verbinders.
Daarom organiseren we al jaren de Dag buiten de Tijd, waarbij we de mensen die serieus bezig zijn met de 13 Manen Kalender, Maya en Vrede bijeen brachten, zoals Peter Toonen, Elvira van Rijn, Marc Smulders, Kees Visser en Barbara Roth, PAN-Holland, e.a.. Maar ook internationaal houden we contact met o.a. The foundation for the law of time, the PAN Network, Aluna Joy Yaxk’in, Ariel Spilsbury, Star Root, Lisa Star, Carola Esparza, Lloydine, Amit Galakti, en vele vele anderen.

Zakelijk
Mayatzolkin is de ‘Mayatak’ van WebCraft, het ontwerpbureau van Nicole, welke is ingeschreven bij de KvK  301 641 55 in Utrecht.

* uiteraard is Mayatzolkin niet een naam die bij de 13 Manen Kalender hoort, (zie artikel) maar dat is in de loop van de tijd zo ontstaan en wordt met deze websitekop weer een beetje recht getrokken. Uiteraard houden we ons ook veel bezig met de Mayacultuur van nu en vroeger en steunen we de Maya waar mogelijk. (zie Goede Doelen)

Comments are closed.