Draken & de september Maan

We zitten in de tijd van het Michaëlsfeest. De oogst van een rijke zomer wordt binnengehaald. Zowel wat er op de aarde gegroeid is, appels, graan, bessen, bramen, etc. maar ook dat wat we allemaal hebben beleefd. Deze zomer was bijzonder rijk aan spirituele festivals. Ik heb een grote oogst binnengehaald aan nog meer mooie mensen. 😉

joris

door Arthur Rackam: Siegfried doodt de draak

Maar ook de Draak leeft op deze tijd. Het is de tijd van Joris en de Draak. Het verhaal van het temmen van de draak om de prinses/maagd te redden die geofferd zou worden. Mak als een lammetje weet de ridder hem uiteindelijk aan een touw mee te leiden.

Het donker treedt weer in na al die zon, het is weer tijd te kijken naar onze innerlijke draken, die dingen die we niet willen zien, maar die er wel zijn. De schorpioen, de oerdraak van deze Maan, helpt ons daarbij.

dragon

De Draak is in; overal zie ik ze nu. Op Lorelei Festival lagen er tussen de kristallen schedels, kristallen drakenschedels. Ik had dat nog nooit gezien. Nu blijkt dat draken de bewakers zijn van de aarde energie. Als een draak zich roert, beweegt de aarde en veroorzaakt hij tsunami’s, aardbevingen en vulkaan uitbarstingen.
En dat klopt. Moeder Aarde is enorm aan het bewegen. De draken lijken gewekt te worden door de golf aan zonnestormen en energiestromen vanuit het centrum van de kosmos, vanuit Hunab K’u.  De leylijnen worden weer sterker, het energetisch centrum verschuift van Tibet naar de Andes.(zegt men)
Bij mij komen er steeds beelden van draken die uit de Aarde omhoog komen, zoals ook het Maya zegel Draak er een voorbeeld van is (dit als tegenovergestelde van de Chinese hemeldraak).

Met al die draken kwam een herinnering boven aan een moment jaren geleden nadat een zweethut uitkwam. Ik kroop uit de hut en ging op mijn rug op de grond liggen. Ik keek omhoog en zag de sterren. Ik wist best veel van de sterren, ik had goed gestudeerd, maar ineens herkende ik niets meer.
Alles begon te draaien, tot er één sterrenbeeld stilstond en overbleef.
Ik hoorde een stem die zei; “uiteindelijk draait alles om de draak.” En die drakentijd lijkt nu te zijn gearriveerd.

Ook zijn er deze zomer draken verschenen in  graancirkels. Op 1 augustus was er een hele sterke  in Avalon. Zie afbeelding. 3 draaiende draken. (of 3 draak= kin 81 Dat viel op 17 aug 2012)

Draken brengen je in contact met de magie uit mythen en legenden waar draken veelvuldig in voorkomen. Drakenenergie is onbegrensd, puur en vurig. Contact met draken en hun energie haalt jouw eigen vurige passie en zielsmissie naar boven, het raakt de draak in jou. Je kunt er niet meer omheen, nu moet je jouw passie gaan leven. De draak activeert je kundalini en je passie. Leven vanuit dit vurig instinct wordt onoverkomelijk. Geniet ervan!

In Lak’ech, Nicole

PS1. Ook de Slang van dit Wavespell, en de schorpioen van deze Maan doen daar nog eens een schepje bovenop 😉 Daarbij is het ook nog Vinal (20 dagen maand) Zip (4/9- 23/9); de tekst die daarbij hoort is: Slangengod; Het universum; De kracht om het universum te integreren. Wow, wat een samenkomst…

Dit bericht is geplaatst in 21 december 2012, kristal, Moeder Aarde, Nicole E. Zonderhuis, profetieën, totemdieren. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *