Agenda volgend jaar

Niemand weet of we een agenda nodig gaan hebben na 21-12-2012. Maar wat we wel weten is dat als we er een nodig hebben, dan graag een van de nieuwe tijd.
Dus maken we weer een nieuwe agenda voor volgend jaar!

We hebben gehoord dat gebruikers het jammer vinden dat hij niet goed blijft openliggen. Dit willen we gaan oplossen met een ringband.
Wat vind jij? Heb je nog meer wensen?

Dit bericht is geplaatst in 21 december 2012, Mayatzolkin producten, Nicole E. Zonderhuis, NIEUW. Bookmark de permalink.

10 reacties op Agenda volgend jaar

 1. Shanti schreef:

  Allereerst mijn compliment voor de ‘nieuwe look’!
  Wensen voor de agenda? In het nederlands, enne… voor m’n aow’eetje minder duur… maar ik snap wel dat dat niet kan.
  In lak’ech 107

 2. ravi schreef:

  Wat ik mis in jullie agenda & waarom ik ‘m vaak niet aanschaf (ook al is ie nog zo mooi!!!), zijn lijntjes om op te schrijven bij de verschillende dagen…

  Met vriendelijke groet, Ravi.

 3. Jolanda van niftrik schreef:

  Beste Nicole

  voor mij zou het een werk agenda mogen zijn waarin ik ook mijn afspraken kan zetten , dus een grotere agenda.
  Inderdaad ringband, super idee
  en een tijdsplanner van 700 tot 2000 .
  Ik weet niet of ik nu veel vraag?

 4. Kristel schreef:

  Heel fijn als er een ringband in komt in de nieuwe agenda!
  Verder vind ik de agenda super!

  Groeten!
  Kristel van der Klugt

 5. JOSINA schreef:

  ALLEREERST FIJN DAT ER NOG EEN KEER EEN AGENDA KOMT .
  DE RINGBAND MAG VAN MIJ , PERSOONLIJK VIND IJ HET BELANGRIJKER DAT DE VROMGEVING GEEN EXTRA PRIJSVERHOGING MET ZICH MEE BRENGT EN DUS MAG HET VAN MIJ OOK BLIJVEN ZO HET IS.

  • Nicole schreef:

   We hopen dat met het weglaten van het lintje (want dat kun iedereen nu makkelijk zelf aan de ringband vastmaken) de prijs naar beneden gaat. En ik wil iets bedenken dat je het envelopje op het eind ook zelf kan bevestigen. Alle beetjes helpen om de prijs niet omhoog te laten gaan.

 6. margaretha derksen schreef:

  Hi Nicole,

  ik vind de agenda zoals die is prachtig en het formaat is ook prima. Niet groter alsjeblieft, want dan wordt het formaat onhandzaam en past hij niet meer op mijn tafeltje bij de telefoon. Een ringband is fijn, maar hoeft wat mij betreft niet. Het zou wel jammer zijn als het uiterlijk wordt veranderd, want tot nu toe heb ik alle agenda’s bewaard en staan ze op een rijtje in mijn boekenkast. Tja, dat kan dus ook een argument zijn 🙂
  De agenda blijft goed openliggen als je even in het midden tussen 2 pagina’s drukt, net zoals je soms ook met een boek moet doen. Alhoewel het jaar nog nieuw is, kan ik me nu al weer verheugen op de volgende agenda. Ik wens jullie heel veel succes met het samenstellen en maken! Met een hartelijke groet en tot ziens,

 7. Esther-Marieke schreef:

  Hi Nicole,

  Ik ben ook al jaren een trouwe koper van jullie agenda en sleep hem overal mee naar toe. Het openliggen is voor mij geen issue. Ik zou een ringband echt niet handig vinden omdat dat vervelend is in de tas. Als het een beetje een ‘slappe’ ringband is drukt hij makkelijk plat en vervormt hij, steviger ringbanden zijn vaak groot en dik. En de bladzijden gaan veel makkelijker scheuren bij de oogjes waardoor hij er veel sneller gehavend uit zal zien. Heb in het verleden wel eens zo’n soort agenda gehad en dat was geen succes. Het zou voor mij een reden zijn hem niet meer te kopen en dat zou ik erg jammer vinden. Wat mij betreft, gewoon zo laten!
  Succes!

  Lieve groeten,
  Esther-Marieke.

 8. Anita van Duin schreef:

  Hoi Nicole,

  Ik zou het fijn vinden als de agenda ook gemaakt wordt op de ‘gewone’ tijdsindeling. Het voordeel is dat je ‘m dan voor sinterklaas of kerst kunt vragen. Het strookt natuurlijk niet met de maya tijdsbeleving, maar toch…

  Groetjes,
  Anita

  • Nicole schreef:

   je bedoelt met gewone tijd; in januari starten?
   Dat gaan we inderdaad niet doen. Vooral ook omdat voor mij en voor vele het jaarlopt van zomervakantie naar zomervakantie. Daar in de kosmische Maan laden we ons weer op, om dan weer vers te beginnen in de Magnetische maan.

   Maar als het gaat om leuke 13 Manen kerst of sint kadoos dan zijn er genoeg dingen bij ons te bestellen.;-) Dat is nu nog veel beter te zien met de nieuwe shop waar alle producten onder elkaar staan. En de mooie pakketten. Ik wil het nog uitbreiden met smudgekruiden en aanverwante sjamanistische producten. Bel me anders als je nu al wilt weten wat ik heb.
   Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *