13 Moon Diary€ 13,95  € 4 +
  verzendkosten        bestel nu
Titel: 13-Moon Diary of Natural Time
ISBN 978 90 78070 481
inkijkexemplaar 

• agenda voor jaar vanaf 26 juli 2013 t/m 24 juli 2014
• Engelstalig
• 176 pagina’s full colour
• Paginaformaat 13 x 20 cm
NIEUW ringband/wire’o binding
NIEUW nu met lijntjes in dagindeling
• NIEUW achter de laatste dag een moonplanner met 4 maanden v/h nieuwe jaar (zat voorheen voorin)
NIEUW zelfmaakzakje voor in achterflap voor losse briefjes en 13 Manen snelgids
• Een week op 2 bladzijden
• Ruimte voor afspraken en notities
• Gregoriaanse jaaroverzicht 2013 + 2014
• incl. 13 Manen jaarplanner en Cyclus/menstruatie kalender

Met tekstuele bijdrage over de nieuwe tijd na 21/12/2012 van:
– Stephanie South (the Red Queen- vrouw van José Argüelles)
– Keisha Crowther
– Aluna Joy Yaxkin
– Lisa Star
– Carola Esparza
– Tatsuhiko Kimori
– Nicole E. Zonderhuis


“So happy to hear you are making a 13 Moon diary! Galactic blessings to you! :)”

Stephanie South, The Red Queen.

Rectificatie: Fout met Plasma Zegels vanaf 6 maart


Wat gaat het Geel Galaktisch Zaad Jaar ons brengen?
Zaai het Zaad van de nieuwe harmonische  tijd.  Als er ooit een moment is om te gaan levens volgens een nieuwe kalender dan is dit het moment. 21/12/2012 heeft een einde gemaakt aan de oude tijd.
Leve de Nieuwe Tijd!

De NIEUWE 13-Moon Diary voor dit 8 Zaad Jaar met een uitgebreide inleiding vertelt je hier van alles over. Deze keer hebben we gekozen voor een wire ‘o binding waardoor de agenda goed open blijft liggen. De agenda is nu verkrijgbaar.

De Snelgids is nog steeds bruikbaar en verkrijgbaar.
We hopen dat we iedereen hier blij mee maken.
Laat het ons weten als je ideeën hebt om ons produkt te verbeteren, mail info@mayatzolkin.com


Omschrijving

Steeds meer mensen weten van de profetie van de Maya’s en hun unieke manier van omgang met tijd. De Maya Tzolkin kalender schrijft aan elke dag een speciale energie toe. Elke dag is anders. Op een ‘Maan’dag overheerst het gevoel en de emotie (je kan dan beter geen belangrijke beslissingen nemen). Op een ‘Tovenaars’dag overheerst de tijdloosheid (dus probeer maar geen strakke planning te hanteren, want de uren kunnen ongemerkt voorbij gaan.) Daarnaast heeft elke Maan(d) zijn eigen energie en totemdier.

De 13-Moon Diary is gebaseerd op de Dreamspell kalender, van José Argüelles. De 13 Manen Kalender bestaat uit een jaar van 365 dagen gecombineerd met een kalender van 260 dagen. De oorsprong van deze kalenders ligt bij de Maya’s en zij noemden de jaarkalender de Haab en de 260 dagen cyclus de Tzolkin.

Nu is er een agenda waarin je in een oogopslag kunt zien welke dag het is, zowel in de ‘gewone’ Gregoriaanse kalender als in de 13 Manen Kalender. Het dagzegel
staat elke dag naast de ‘gewone’ datum vermeld in pictogrammen.
De betekenis van alle pictogrammen staan vermeld in de agenda. Je kunt opzoeken wat de dag betekent en je activiteiten daarop afstemmen. Of achteraf kijken of het verhaal van de Maya’s ook voor jou opgaat. En je kunt de ‘Maya horoscoop’ van jezelf en je vrienden leren uitrekenen en uitleggen.

We hebben bewust geprobeerd de agenda overzichtelijk te houden door een overdaad aan informatie te voorkomen. Dan kunnen we niet altijd volledig zijn. Het goddelijk wezen van de Tijd is zo complex dat er boeken vol over geschreven zijn. Graag willen we voor uitgebreide en volledige informatie verwijzen naar boeken en websites over de 13 Manen Kalender. Een overzicht hiervan is opgenomen in deze agenda.

 

Colofon
uitgave: 
Frontier Publishing
www.frontierpublishing.nlwww.frontierbookshop.nl telefoon 020 – 3309151
tekst, beeld en ontwerp: Nicole E. Zonderhuis www.mooncraft.nl
initiatief, ontwerp en opmaak: Sylvia Carrilho www.burokd.nl


Eindelijk : de Maya agenda
Lees het interview met Sylvia en Nicole over de eerste uitgave van de agenda interview in pdf.

Nicole E. Zonderhuis en Sylvia Carrilho zijn de uitdaging aangegaan om een brug te slaan tussen de Maya en Gregoriaanse telling en hebben hun eerste full colour 13- Manen Agenda vormgegeven in schrift en ontwerp. Wat heeft hun hiertoe gedreven? Lees verder
• in Frontier  Magazine 59  

 


Veelgestelde vragen

Is er een Nederlandstalige versie van de ’13-Moon Diary’?
De agenda is altijd Engelstalig. De meeste woorden zijn niet heel moeilijk als je bekend bent met de kalender. De uitleg is wel in het Nederlands in de Snelgids: het dunne boekje dat achterin de agenda past. Daarin zit ook een woordenlijst met alle veel voorkomende woorden uit de agenda. De jaarenergie-omschrijving zet ik aan het begin van het jaar op de website. (die heb ik nml. in het Nederlands geschreven)
En een uitgebreide uitleg vindt je in het 13 Manen Werkboek.

De agenda is geschreven op het Noordelijk halfrond, maar is hij ook bruikbaar op het zuidelijk halfrond?Goede vraag! De agenda kan overal gebruikt worden. Alle tijdstippen zijn weergegeven in GMT, dus je zult moeten kijken in welke tijdzone jij je bevindt: https://wwp.greenwichmeantime.com/
Elke dag begint de dagenergie om 00.00 op welke plek je je ook bevindt.
Toch is er wel een ding om rekeing mee te houden: de tekening van de maanstand bij de dagen. Op het Noordelijk halfrond herken je de wassende maan als een sikkel met de bolling aan de rechterkant. Op het Zuidelijk halfrond is de wassende maan juist zichtbaar als een sikkel met bolling aan de linkerkant en een afnemende maan als een sikkel met bollig aan de rechterkant.
Hetzelfde geldt voor de aanduidingen van de zomer en winter zonnewendes:op 21 december begint op het Noordelijk halfrond de winter en op het zuidelijk halfrond begint dan de zomer. En andersom.


Reacties

We kregen zulke leuke reacties van julllie terug over de agenda dat we daar graag wat van laten lezen. Dank jullie wel.

…I still have your book on my desk. What a NICE JOB! Beautiful!
Great blessings AJ (Aluna Joy)

Ik wilde even kwijt dat we de agenda fantastisch vinden. Ziet er heel mooi uit, heldere uitleg, zeer prettig om mee te werken! We zijn er nu al constant mee bezig. En onze vrienden staan soms perplex van de nauwkeurige omschrijving van hun galactic signature. Zelfs de meest kritische. En dan ook nog voor maar 20 euro. Je krijgt echt waar voor je geld. Zo’n 5 jaar geleden heb ik een workshop gevolgd van Peter Tonen. Toen al werd mijn interesse gewekt maar ben er niet verder mee gegaan, mede omdat je steeds moet uitzoeken welke dag het is. Waarschijnlijk ben ik daar wat te lui voor. Daarom is deze agenda een uitkomst!
In Lak’ech, Arthur

Ik heb er lang op moeten wachten… Iets waar je erg naar verlangt, gaat, hoe langer het wachten duurt, in je verbeelding steeds mooiere vormen aannemen… Maar nu ik de agenda eindelijk in mijn handen houd, kan ik gerust zeggen dat de werkelijkheid nog boven die verbeelding uitstijgt: ik vind het een heel heldere agenda, met veel uitleg en interessante feiten. Ik voel dat ik d.m.v. deze agenda een duidelijker structuur in mijn leven zal krijgen, die mij zal helpen om nu en inde toekomst meer voor anderen te gaan betekenen…. Bedankt !!!
Magda (Kin 260)

Ik heb hem zelf en nu bestel ik hem voor vrienden!
Anouk

Ik vind dit een heel mooi initiatief die Agenda! Eindelijk iemand die het begrijpt wat betreft informatie geven…Eerst borstvoeding, dan fruitpapjes, etc…dit is ook spiritueel gezien zo!
Akbal Balam Pax

Afgelopen weekend heb ik de agenda ontvangen! Wat ziet het er mooi uit! Echt super. Ik ben gelijk begonnen met lezen en ik vind het allemaal bijzonder interessant.
Linda
Thank you, Thank you, Thank you. I have never been so impressed with a PAN product! How many times did you proof read it? Your diary is an excelent bridge! The strongest one yet in my opinion. Here is a product I feel really good about putting forward. Blessed Be & In Lak’ech,
Ormungandr – 118
www.spirit-of-yggdrasil.com

heeeeeeeel mooi!
Arno

en toen en toen…Toen was er na die drukke dag een pakje en daarin zat de langverwachte agenda. Ik heb maar één woord ervoor; móói!! Dit is maar een woord maar misschien kan ik met deze mail langs de elektronische snelweg iets van mijn gevoel mee sturen. Het is een agenda maar het wordt een boek om te koesteren. Dank je wel voor je inzet om dit te realiseren.
In lakech, Ymke

Ik wilde even laten weten dat ik de agenda ontvangen heb. Ziet er prachtig uit! Complimenten!
Gerda

Ik ben inmiddels een trotse bezitter van de 13 manen agenda en zou daar graag een 1 op 1 consult over willen hebben. En gelijk ook es kijken welke verhoudingen ik precies heb in deze kalender met mijn man, ouders en mijn zoontje..lijkt me allemaal erg interessant.
Therese

De agenda is fantastisch! We zijn nog beginners met de Maya kalenders, aantal boeken en sites bekeken en gelezen, en de agenda maakt alles overzichtelijk waardoor toepassing eenvoudiger wordt.
Paul

Ik heb net de agenda binnen. Wat is ie mooi! Ik ben er heel blij mee en zal zeker jullie flyer verspreiden. Complimenten voor deze enorme klus!
Elvira van Rijn

Het gehele nieuwe jaar heb ik uitgeprint op iets kleiner dan A2 formaat gebroken wit dik papier.
1 heb ik laten lamineren als placemat en ligt nu op de keukentafel. Zo werpen wij iedere dag vanzelf een blik op het jaar verdeeld over 13 manen en praten we er gemakkelijker over. 3 Anderen heb ik niet gelamineerd en dik papier gelaten. Hiervan heb ik er 2 cadeau gedaan en 1 gehouden.
De mijne heb ik naar mijn werk mee genomen. Zo kan ik alle project plaatsen binnen de 13 manen. Dit geeft een nieuw beeld van de tijd die wij ECHT bezig zijn. Als er gezegd wordt dat iets een maand opschuift zie ik nu dat ze eigelijk 5 weken bedoelen! Ook schrijf ik er op wat mij of mijn werk aangaat. Ben benieuwd wat er op langer termijn zichtbaar wordt!
Sommige van mijn collega’s kennen mijn agenda al, maar met deze print aan de muur hoop ik meer mensen nieuwsgierig te maken. (Al vinden de meesten het wel raar.)
1 Afdruk heb ik aan een collega gegeven, die sinds kort, ook gegrepen is door de natuurlijke tijd. Ik dacht dat hij de kalender ook zou ‘gebruiken’ maar hij heeft hem mee naar huis genomen om op te hangen. Want het is inderdaad prachtig om te zien. De laatste stuur ik naar een medecursust waar ik de workshop bij Nicole mee gevolgd heb.
Branko 9 Cauac


Nu € 1,-  +  verzendkosten 
Titel: 13-Moon Diary of Natural Time
ISBN 978 90 78070 405
inkijkexemplaar


• agenda voor jaar vanaf 26.07.2012 t/m 24.7.2013
• Engelstalig
• 176 pagina’s
• Full colour
• Paginaformaat 13 x 20 cm
• gebonden met leeslint en elastiek
• Pocket in achterflap voor losse briefjes en 13 Manen snelgids
• Een week op 2 bladzijden
• Ruimte voor afspraken en notities
• Gregoriaanse jaaroverzicht 2012 + 2013
• incl. 13 Manen jaarplanner en Cyclus/menstruatie kalender

9 Reacties op 13 Moon Diary

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *