Wat is een Wavespell

Inleiding

Een Wavespell, ook wel levenspad of Trecena genoemd, is een dertiendaagse periode in de Tzolkin. Elk Wavespell begint op Toon 1, maar altijd met een ander zegel. Als een golf in 13 fases, of een reis in 13 stappen, wordt de onderliggende energie van deze golf bepaald door het eerste zegel.  Als je bewust bent van deze energie, kun je je intenties en je doel daarop afstemmen. En als je mee kunt surfen op de golven van de tijd is de kans op slagen veel groter en zal alles makkelijker gaan – met de wind in de rug in plaats van er tegenin zul je moeiteloos je bestemming bereiken.

Wat is een Wavespell en waarom is het goed daar weet van te hebben?

xxx

Lees ook: Dag energie of Wavespell energie: wat is leidend:  over hoe ik er achter kwam dat de oude Maya’s dit ook zo ervaarden.

Deze cursus gaat daarom in op de energie van het eerste ZonneZegel. Elke volgende dag is dienstbaar aan de energie van het eerste Zegel.  Voor jou is het belangrijk om deze energie goed te leren kennen, voelen, en herkennen. Dan kun je je daar goed op afstemmen. Je zult zien dat de energie dan meehelpt in je persoonlijke ontwikkeling; het volgen van de 13 Manen Kalender wordt een transformatie proces.

Ik ga je daarin meenemen deze 13 dagen.

2 reacties op Wat is een Wavespell

  1. Halina schreef:

    Duidelijke uitleg. Ik ga het ook op die manier proberen uit le leggen…mooi.

  2. Jacky Nieman schreef:

    Mooie uitleg Nicole en steuntje in de rug.
    Ik ervaar het ook zo, als ik kan voelen hoe het zit maak ik me geen zorgen, want dan is het logisch hoe ik me voel op dat moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *