Bereid je voor op een mooi jaar! Nieuwjaar valt in dit wavespell!

De laatste dag van het Maya jaar 24 juli, de Dag buiten de Tijd en 26 juli de eerste dag van het Nieuwe jaar. Vier met mij deze dagen, luister naar de betekenis, begrijp de energie en doe mee met de rituelen en oefeningen. Begin het jaar goed en stem je helemaal af op de juist energie! Dit is het moment!


info over de e-cursus Rode Aarde Wavespell
info over de e-cursus 24,25 en 26 juli
ecourse_feest

 

 

 

 

Rode Aarde 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Bereid je voor op een mooi jaar! Nieuwjaar valt in dit wavespell!

 1. Gigi schreef:

  Gelukkig nieuwjaar allemaal,

  Ik had gisteren 25 juli afgesproken met een vriendin die ik al een paar jaar niet gezien had en dan kom je er achter dat tijd
  ook een relatief begrip is dat tijd soms ook maar een woord is, dat vond ik mooi passen bij de dag buiten de tijd, even geen tijd, even geen, o ik moet naar mijn werk (ik was vrij), ik begrijp ook nooit dat mensen rennen voor een tram of bus of trein, er komt er zo weer een, toch ?? en toch bepaalt de agenda en de kalender gedeeltelijk ons leven, dan vind ik de mayawijsheid en
  haar tijdindeling wel zeer aangenaam, ik ga vandaag de stad in, het is bloedheet, bloed is rood is aarde is maan, van binnen
  naar buiten, het is goed, dan steek ik ook nog een kaarsje ergens op !!! Ahau.. x gigi

  • Marion schreef:

   En de dag erna was het bloedmaan! Deze bloedmaan staat jammergenoeg niet aangegeven in de 13 manen agenda. Misschien had zo n maan ook geen betekenis bij de Maya’s. Maar bijzonder vond ik het wel.

 2. Marion schreef:

  ik vraag me af of de 20 zonnezegels behalve met bep kwaliteiten en muzieknoten ook te koppelen zijn aan bijv 20 kruiden , plante, kleuren, edelstenen enz zo ja op welke website dit te vinden is, (Alles is immers energie heb ik inmiddels begrepen dus ook die in stenen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>